Élet-Stílus

Remekül lehet keresni pucér takarítással

Egyre nagyobb az igény az ádámkosztümben porszívózó munkatársakra.

Manchesterben alkalmazottakat keres egy takarítócég. Ez önmagában nem lenne túl erős hír, de – amint a címből is kiderül – azért foglalkozunk ezzel külön cikkben, mert a Naturist Cleaners nevű vállalat leginkább meztelenül takarító munkatársakat keres.

A Manchester Evening News szerint az alkalmazottak feladata semmiben sem különbözik ahhoz képest, amit egy klasszikus takarítói munkakörtől várna az ember: porszívózás, felmosás, portörlés, mosás, vasalás, ablakpucolás – és hasonlók; pusztán a speciális munkaruha az extra.

És persze a fizetés: pucér takarítóként óránként 45 fontot (16 ezer forint) lehet keresni az említett cégnél.

A vállalkozás Londonban indult két évvel ezelőtt, most kezdett el terjeszkedni, nemrég indult be Manchesterben. A magas munkabért természetesen a szolgáltatás magas díjából teremti elő: a megrendelők 65 fontot (23 ezer forint) fizetnek az első, és 55-öt minden további munkaóráért. (De kérhetnek klasszikus, ruhában végzett takarítást is, annak mindössze 25 / 20 font az óradíja).

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez valamiféle szexuális szolgáltatás, nagyon téved: a cég a nudista közönséget szeretné kiszolgálni, ügyfeleik jelentős része a naturista mozgalom híve. Nemcsak a szex kizárt: a takarítást végző személyhez hozzáérni is tilos, és nem szabad róla felvételt sem készíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik