Élet-Stílus

Így néz ki egy egymillió dolláros vibrátor

15 évig tartó munka eredménye.

Elég jól ismeri a méregdrága vibrátorok piaci szegmensét Colin Burn ausztrál ékszerész, aki már eddig is több olyan szexjátékszert is készített, ami csak a gazdagok játékszere lehet. Kijött már a kezei alól 25 ezer dollárba kerülő aranyvibrátor, vagy egy fehéraranyból készült darab, amit 38 ezer dolláért lehet megvásárolni.

Leteremtette lányát a szobájában talált szexjáték miatt, de végül az apa szégyenkezhetett
Az amerikai lány a Twitter-oldalán osztotta meg az sms-ben zajlott kínos beszélgetést.

A luxusvibrátorok mestere azonban most megalkotta koronaékszerét, az igazán előkelő nevű Pearl Royale-t, amit 1 azaz egymillió dollárért lehet megvásárolni.

Fotó: Instagram.com/fornicari

A súlyos, majdnem fél kilogrammos eszköz platinából készült, és kétezer darab gyémánt borítja, köztük nagyon ritka rózsaszín gyémántok, amiket orosz gyémántkereskedők bocsájtottak a rendelkezésére – írta a New York Post. A vibrációt kettő darab, kézzel készült motor biztosítja.

Titokban rögzítette a mobil, ahogy kielégítette a párját egy vibrátorral
Íme egy remek példa arra, hogyan fordulhat ellened a 21. században a rezgő játékszered.

Attól nem kell aggódni, hogy használat közben a gyémántok veszélyt jelentenének. Azok ugyanis be vannak süllyesztve.

Fotó: Facebook / Burn Jewellery

Burn szerint a vibrátor „egymillió dolláros orgazmust” biztosít használójának, de a Postnak elismerte, hogy ezt még senki sem próbálta ki. A prototipus „ki lett próbálva, és kiemelkedően jól működött”, mondta el Burn. Az egymillió dollárért megvásárolható darab még „teljesen szűz”, és jelenleg egy páncélszekrényben őrzik, hogy ez így is maradjon.

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik