Élet-Stílus

Leteremtette lányát a szobájában talált szexjáték miatt, de végül az apa szégyenkezhetett

Az amerikai lány a Twitter-oldalán osztotta meg az sms-ben zajlott kínos beszélgetést.

Sikerült egy igazán kínos helyzetbe hoznia magát egy amerikai apukának, amikor nagy bőszen leteremtetett lányát, hogy miért hagyja elő a vibrátorát a szobájában, amit 12 éves húgával oszt meg. Az SMS-ben zajlott beszélgetést az Emily nevű lány a Twitter-oldalán osztotta meg, ahol hatalmas sikert aratott: 150 ezren kedvelték, és több mint negyvenezren osztották meg.

„Emily, hol vagy? Amikor hazaérsz, beszélnünk kell.” Ezzel a közelgő bajt sejtető üzenettel kezdődött a beszélgetés, amire Emily közölte, hogy a barátainál van, kérdezve, hogy mi történt. Amire egy fénykép volt apja válasza.

„Nos, ezt találtam” – írta a kép alá az apuka, értetlenkedését fejezve ki, hogy lánya mégis miért vásárol ilyen „gusztustalan” dolgokat. Majd hozzátette: ha már ilyenekre van szüksége, akkor jobb lenne, ha nem hagyná szanaszét.

A lány ekkor értetlenkedve kérdezte, hogy vajon mit gondol, mi az a képen, amire apja közölte, hogy „azok a gusztustalan játékok, amik vibrálnak.” Hozzátéve, hogy „nem vagyok olyan öreg Emily”.

A lány ekkor közölte apjával, hogy amit apja talált az bizony nem egy szexjáték. Hanem egy hordozható mobiltöltő. Mellékesen megkérdezve, hogy mégis miért turkált a cuccai között.

A leforrázott apuka válaszában már csak azt kérte lányától, hogy „nem mond el anyudnak”, hozzátéve, hogy ajakbalzsam keresése közben bukkant a gyanús tárgyra.

A lány Twitter-oldalán elmondta, apja nem feltétlenül azért volt dühös rá, mert vibrátort vásárolt magának, hanem azért, mert azt elől hagyta abban a szobában, ahol 12 éves húgával együtt használ.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik