Élet-Stílus

Titokban rögzítette a mobil, ahogy kielégítette a párját egy vibrátorral

Évekkel ezelőtt mi történhetett volna, maximum az anyád vagy a gyereked véletlenül megtalálja az éjjeliszekrény fiókjában a rózsaszín műpéniszt?

Nos, íme egy remek példa arra, hogyan fordulhat ellened a 21. században a rezgő játékszered.

Az arcpirító incidensről egy Reddit felhasználó számolt be. Az illető azt írja, vissza akarta hozni a gyári beállításokat a telefonján, de előtte nagytakarítást végzett a tárolt adatok között. Így bukkant rá egy hatperces hangfáljra legutóbbi huncutkodásukról. A Reddit felhasználó párjával közösen a Lovense applikációt használta, ami arra való, hogy a különféle szexuális segédeszközökkel összepárosítva távolról, akár hangvezérléssel lehessen irányítani. Arra viszont nem számítottak, hogy az alkalmazás rögzíti is az örömszerzés hangjait – írja a Mashable.

A Reddit posztra reagálva a cég egyik munkatársa azt írta, hogy ez csupán egy apró hiba az applikációban, a fájlt nem továbbítják semmilyen szerverre, és egyébként is csak ideiglenesen tárolódik a telefonon.

Megerősítették, hogy ez csak az Android készülékeken történhetett meg, és kiadtak egy frissítést, amely a hangvezérlés funkció bezárásával azonnal törli a hangfájlt.

Kiemelt kép: IPGGutenbergUKLtd/Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik