Tech

Kütyükkel segít elélvezni a legnagyobb pornóoldal

Nem kell attól tartanunk, hogy nem látunk érdekes megoldásokat még mielőtt a szexrobotok mindenki háztartásába beköltöznének. A legnagyobb pornóoldalként számon tartott PornHub júniusban kezdte el szinkronizálni interaktív felnőttfilmjeit különféle digitális kiegészítő tárgyakkal, a sort most saját gyártású kütyüikkel bővítik.

A virtuális valóságbeli pornó mellett ezek az interaktív filmek jelentik az egyik újfajta, népszerű kategóriát. A PornHubon már több mint 200 interaktív videót lehet nézni, a tulajdonosok elmondása szerint naponta öt új ilyen új tartalom kerül fel.  A szinkronizált kütyük lényege, hogy a videón látott jeleneteket segítik átélni a felhasználó testének stimulálásával (képzeljen ide bárki bármit), és ehhez most háromféle új eszközt ad ki a cég.

A Virtual Rabbit mint neve is sugallja, egy hétféle módban használható 200 dolláros vibrátor, míg a férfiaknak szánt Virtual Blowbot Tubo Stroker egy érintésérzékeny, automatikusan és manuálisan is használható digitális “maszturbátor”, amiből egy kisebb és olcsóbb változat is elérhető.

Forrás: PornHub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik