Élet-Stílus

Levágta saját nemi szervét egy kínai főiskolás, mert barátnője szakított vele kicsi pénisze miatt

Feleslegesnek ítélte.

Levágta saját péniszét egy hallgató a kínai Guangzhou város egyik főiskoláján, miután összeveszett barátnőjével – jelentette a helyi sajtó. A Guangdong Peizheng kereskedelmi főiskola csak annyit közölt, hogy egyik diákjuk kedden, helyi idő szerint délután 2 óra körül „bántotta saját magát” a kollégiumi szobájában.

Az iskola vezetése azonnal tudomást szerzett az esetről, és a fiatalt kórházba szállították. A főiskola közlése szerint a meg nem nevezett hallgató józan volt az eset idején, és nem egyértelmű, hogy miért tette. Azt nem közölték, hogy milyen sérülést szenvedett, és állapotáról sem közöltek információkat.

Levágta péniszét, mert neje tíz éve nem szexel vele
Az indiai férfi a felesége szeme láttára esett neki férfiasságának egy konyhakéssel.

Közben a kínai közösségi oldalakon terjedni kezdtek a fiatalemberről készült videók és fényképek. Azokon azt látni, hogy a csak egy pólót, és semmi mást nem viselő hallgató a kampusz területén sétál. Combjain pedig vérfoltokat lehet látni.

A felvételek annak ellenére terjedtek, hogy a főiskola arra kérte a hallgatókat, hogy ne osszák meg a fiatalról készült fényképeket és videókat. És az esettel kapcsolatos pletykákat és szóbeszédeket se terjesszék.

Ez persze nem történt meg. Az egyik legtöbbször megosztott információ szerint a hallgató azután vágta le a saját péniszét, hogy barátnője szakított vele, mert túlságosan is kicsinek találta férfiasságát.

Pedig mint az kiderült, a kis méret sem akadály.

A mikropénisz kifejezetten előnyös a szexben
Tényleg! A szakember mondja!

(Kiemelt kép: Weibo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik