Élet-Stílus

A mikropénisz kifejezetten előnyös a szexben

Tényleg! A szakember mondja!

Méghogy ront a szexen, ha a férfi mikropénisszel rendelkezik! Ellenkezőleg!

Nagyjából így foglalhatjuk össze Elizabeth McGrath San Franciscó-i terapeuta véleményét a témában. És most következzenek a részletek.

A szakember szerint ez a mérethiányosság éppen hogy előnyére válhat a kapcsolatoknak, leginkább azért, mert változatosságot hozhat a szexbe. McGrath úgy véli, hogy az állandóan előtérbe helyezett „hagyományos” szex, a behatolás helyett rengeteg más taktikát alkalmazhatunk, és lehetőségek tárának bővítésével színesíthetjük szexuális életünket. Olyanokra gondol, hogy

  • főszerepet kaphat az előjáték,
  • csakúgy, mint az orális megoldások,
  • szexuális kellékek sorát próbálhatjuk ki, amelyek mind-mind változatosabbá teszik az együttléteket.

Elizabeth McGrath elmondása szerint praxisa során leggyakrabban azt szeretné megértetni ügyfeleivel, hogy nem létezik olyan, hogy átlagos vagy hagyományos szex, ezért nem kell és nem is lehet semmilyen sémához, megszokáshoz ragaszkodni.

McGrath úgy gondolja, hogy ha új kapcsolatba lép egy nő, egy mikropénisszel rendelkező férfi semmiben nem különbözik egy hagyományos méretű partnertől, hiszen a szexuális kapcsolat célja ebben az esetben is pontosan ugyanaz, mint máskor: megtalálni, hogy mivel, hogyan okozhatnak egymásnak örömöt.

Egy meghatározás (Kinsey intézet) szerint a merev állapotban 7 centiméternél rövidebb nemi szervet nevezzük mikropénisznek. Az adottság a világ férfipopulációjának 0,6 százalékát érinti.

 

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik