Élet-Stílus

Megette főnöke péniszét, mert nem fizette ki a bérét

Három éven át nem fizette ki egy pálmaolaj-ültetvényes az egyik alkalmazottját, aki ezért meggyilkolta. Úgy 350 ezer forintnak megfelelő indonéz rúpiával tartozott a kertészének a gazdag férfi.

A rendőrség közlése szerint az 54 éves, csupán Terusmannak nevezett férfi éjjel ment el főnökéhez és egy machetével halálra vagdosta. Mielőtt segítségül hívta volna 16 éves fiát, hogy segítsen eltemetni a holttestet a folyóparton, a kertész még levágta az üzletember péniszét. A hímvesszővel ugyanis más tervei voltak.

Miután végeztem vele, eltemettem. A létfontosságú szervét azonban magammal vittem a kunyhóba.  Megfőztem, mielőtt megettem volna, így nem kísért majd a szelleme

– mondta a gyilkos a riportereknek. Beszámolók szerint néhány fűszert is használt a főzéshez – írta a Mirror.

Apa és fia ezek után két különböző helyre menekült, hogy nehezebben lehessen őket elkapni. Az ültetvényes eltűnéséről felesége tett bejelentést, miután nem érte el telefonon. Holttestét egy férfi találta meg a folyóparton egy halom pálmalevéllel letakarva.

A Terusman elleni per a következő hetekben fejeződik be, ha bűnösnek találják, halálra is ítélhetik. Fia kora miatt enyhébb büntetést kaphat.

Kiemelt kép: Wikipedia/Tropenmuseum

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik