Élet-Stílus

Videón, ahogy egy nagymama üti és rugdossa földön fekvő unokáját egy boltban

A kínai nagyi még akkor is verte, amikor a rémült kislány az egyik eladóhoz bújva keresett menedéket.

Vizsgálatot indítottak a kínai hatóságok egy nagymama ellen, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett egy videó arról, ahogy brutálisan megveri unokáját egy boltban – írta a Shanghaiist. A biztonsági kamerás felvételen látni lehet, ahogy a nő kevesebb, mint fél perc alatt 23-szor üti és rúgja meg a kislányt.

A nagymama még akkor is teli erőből rúgta, amikor a gyerek sírva terült el a padlón. És még akkor is ütötte, amikor az unokája kétségbeesetten bújt a bolt egyik dolgozójának lába mögé.

A Yueyang városában készült videó a helyi WeChat csoportokban kezdett el terjedni, hatalmas felháborodást váltva ki az emberekből. A videó a nagymamát is feldühítette. Egészen pontosan az, hogy az nyilvánosságra került. Még a boltba is visszament, hogy fenyegetőzzön emiatt.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy mi váltotta ki a verést. A Shanghaiist cikke szerint a nagymama azért lett dühös, mert a kislány levett valamit az egyik polcról, azt kérve a nőtől, hogy vegye meg neki.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az esetet már a rendőrség vizsgálja.

A nyílt utcán verte meg szüleit, mert túl kicsi lakást vettek neki ajándékba - videó
Az idős kínai házaspárt a járókelők mentették meg hálátlan gyermekük ütései elől. A fiatalembert pedig a rendőrök a járókelők ütései elől.

(Kiemelt fotó:YouKu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik