Élet-Stílus

Kiálltak a férfi mellett, aki megverte az autóját kővel megdobó gyereket

A kínai férfi tettéről több videófelvétel is készült, és a közösségi oldalakon dicsérték, amiért „megnevelte” az általános iskolás gyereket.

Futótűzként terjedt el a kínai közösségi oldalakon egy férfiről készült felvételek, amiken azt látni, ahogy megver egy kisgyereket, amiért egy csúzliból követ lőtt ki az autójára – írta a Shanghaiist. A Qujiang városában készült térfigyelő kamerás, valamint mobiltelefonos videókon látni, ahogy a meg nem nevezett férfi utána rohan a fiúnak, és azonnal pofozni kezdi, majd amikor a földre esik, még belé is rúg egyet.

Ezután az autójához vitte az általános iskolás gyereket, majd arra kényszeríti, hogy térdeljen le, és kezdje el saját magát pofozgatni. Egy szemtanú elmondása szerint a jelenetet látó járókelők elszörnyedtek a férfi tettén, és próbálták rávenni, hogy hagyja abba, amit csinál.

A kínai közösségi oldalakon azonban egészen más véleménnyel voltak a férfi tettéről, és inkább kiálltak mellette. Egy több mint 30 ezer like-t kapott komment szerint „ha a szülők nem nevelik meg a kölykeiket, valaki más fogja”.

Az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki, hogy a helyi hatóságok foglalkoznak-e az üggyel.

(Kiemelt fotó:PearVideo)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik