Élet-Stílus

Videó, ahogy ütlegelni kezdi anyját egy fiú, mert olcsó szemüveget vett neki

A túlságosan is elkényeztetett kínai egykék mintapéldánya.

„Ez nem egy fiúgyermek. Ez egy szörnyeteg!” Ez volt az általános vélemény a kínai közösségi oldalakon terjedő videóra, amin egy kamasz fiút lehet látni, ahogy egy optikában vadul ütni kezdi anyját. A nő „bűne”: a szemüveg, amint megvett neki, túlságosan olcsó volt – írta a Daily Mail.

A lap cikke szerint a felvétel a Vencsou városában készült, és a bolt egyik biztonsági kamerája rögzítette. Majd valaki mobiltelefons videót készített róla, és közzétette az interneten.

A videón látni, ahogy a mobiltelefonjába temetkező fiú abban a pillanatban ütni kezdi anyja fejét, hogy meglátja a neki szánt szemüveget. És még akkor is folytatja, amikor anyja a karjait a feje fölé emelve, és összegörnyedve védekezik a rá záporozó ütésektől. Végül az eladóknak kellett közbelépniük.

Kínában a már beszüntetett egykepolitika miatt sok családban túlságosan is elkényeztetett gyerekeket neveltek fel, mivel igyekeztek egy szem gyermeküknek mindent megadni.

Januárban egy hasonló eset borzolta a kedélyeket Kínában. Akkor egy kisgyerek azért kezdte el rugdosni édesanyját egy kórház folyosóján, mert nem játszhatott a mobiljával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik