Élet-Stílus

A nyílt utcán verte meg szüleit, mert túl kicsi lakást vettek neki ajándékba – videó

Futótűzként kezdett el terjedni a kínai közösségi oldalon egy videó, amin azt látni, ahogy egy fiatalember fényes nappal, a nyílt utcán ütlegeli idős szüleit – írta a Shanghaiist.  A felvétel Harbin városában készült, egy ingatlaniroda előtt, ahol a házaspár nászajándékként egy lakást vásárolt gyermeküknek. A fiú pont az ajándék miatt kezdte el verni őket: a lakást ugyanis túl kicsinek találta.

A felvételen látni, ahogy a fiatalember dühösen rángatja és lökdösi szüleit, és ököllel üti a fejüket, miközben járókelők állják körbe őket. Akik a Shanghaiist beszámolója szerint azután léptek közbe, hogy megtudták, a fiú a szüleit ütlegeli. A videón látni, hogy tucatnyian támadnak rá a fiatalemberre, aki menekülni kezdett a dühös tömeg elől.

A hálátlan gyermek végül megúszta a járókelők nevelő célzatú verését, időközben ugyanis kiérkeztek a rendőrök, akik letartóztatták és beszállították egy rendőrőrse. A meg nem nevezett fiatal a rendőröknek elmondta, azért kezdte el ütni szüleit, mert túl kicsi lakást vásároltak neki. A beszámolóban arról nem tettek említést, hogy a fiú ellen eljárást indítottak volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik