Élet-Stílus

Túl van a műtéten a kisfiú, aki Csubakkától tudta meg, hogy kap új szívet

Az operáció rendben lezajlott.

Austin Eggleston egy amerikai tinédzser, akit százezrek ismertek meg a napokban. A 15 éves kisfiú súlyos szívbetegséggel született, átültetésre várt, négy hónapja volt várólistán.

Orvosa, Dr. Philip Thrush megígérte neki, hogy ha meglesz a szív, akkor a jó hírt Chewbacca-jelmezben fogja tudatni a fiúval; Austin ugyanis hatalmas Star Wars-rajongó.

Megmutatjuk a videót, amelyet a chicagói gyermekkórház tett ki a közösségi oldalakra, a felvételeken azokat a pillanatokat láthatjuk, amikor a fiúcska megtudja szenzációs hírt – az ígért körítéssel.

Chewbacca Tells Austin He is Getting a New Heart

That moment when Chewbacca aka Dr. Thrush comes to tell you that you are getting a new heart. Months ago when Austin was listed for a heart transplant, Dr. Thrush said he would deliver the news a heart was available dressed as Chewbacca. On Saturday, March 17, Chewbacca stopped by Austin’s room. #donatelife #organdonor #all4your1Are you an organ donor? Register to become one here https://www.ilsos.gov/organdonorregister/.

Közzétette: Ann & Robert H. Lurie Children's Hospital of Chicago – 2018. március 19.

 

A videó facebookos verziója már több mint 518 ezer megtekintésnél jár, de ennél sokkal fontosabb az a friss hír, hogy Austin már át is esett a szívátültetésen, és a kórház tájékoztatása szerint az operáció rendben lezajlott, a fiú „jól érzi magát”.

via Independent.ie; kiemelt fotó: Facebook

A pillanat, amikor az anya megtudja, hogy beteg fia új szívet kaphat – videó
Telefonon közlik, hogy megkezdődhet a transzplantáció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik