Élet-Stílus

A bíróságon vagdosta a torkát egy pedofil, miután bűnösnek találták

A hatéves lányát molesztáló brit férfi egy borotvapengével próbált véget vetni az életének, hogy elkerülje a börtönt.

Egy brit férfi többször is megvágta a saját torkát Leicester város egyik bíróságán, rögtön azután, hogy az esküdtek bűnösnek találták a hatéves lánya ellen elkövetett szexuális zaklatás vádjában – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett férfi a beszámoló szerint az órája alá rejtve csempészett be egy borotvapengét a tárgyalóterembe, majd azzal kezdte el vagdosni a torkát, a bíró és az esküdtek szeme láttára.

Gyerünk, te rohadék, tedd meg!

Ezt üvöltözte az öngyilkosságot megkísérlő férfinak egykori élettársa, az áldozat anyja, miközben az őrök rárontottak a férfira, hogy megakadályozzák öngyilkosságát. Ez végül sikerült is nekik. A férfit felszíni sérülésekkel szállították kórházba, és még aznap vissza is vitték a börtönbe.

A 30-as éveiben járó férfit kétrendbeli szexuális támadás vádjában találták bűnösnek, ami miatt a bíróság 5 évig tartó börtönbüntetésre ítélte. A férfi jelenleg más bűncselekmények miatt hét éves börtönbüntetését tölti, így a mostani ítélettel együtt 12 évig lesz rácsok mögött. A férfi nevét nem hozta nyilvánosságra a helyi sajtó, hogy védjék áldozatát.

Bűnözők, akik a börtönt is vállalták, hogy rácsok mögé juttassanak egy pedofilt
Betörők, rablók és tolvajok, akik betörtek, raboltak és loptak, de ezt mégis megbocsájtjuk nekik. Mert áldozataik még rosszabbak voltak.

A férfi a vád szerint egy sátorban molesztálta hatéves lányát. Eredetileg nemi erőszakkal is megvádolták, de abban az esküdtszék nem tudott dönteni arról, hogy bűnös-e.

Az áldozat anyja ellen szintén pert indítottak a hatóságok, mert nem tett azonnal bejelentést, amint lánya elmondta neki, hogy mi tett vele az apja. A nőt gyermek elhanyagolása vádjában találták bűnösnek. Büntetése nagyságáról később döntenek.

A férfi védőügyvédje közölte: védence ártatlannak tartja magát az ellene felhozott vádakban, és nem fogadja el az esküdtszék döntését.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik