Élet-Stílus

Évente száz németet öl meg az önkielégítés

Pontos számot nem lehet tudni. A gyászoló rokonok ugyanis gyakran eltüntetik az önkielégítésre utaló nyomokat.

Németországban évente nagyjából 80-100 ember hal meg a maszturbáció, egészen pontosan annak veszélyes változatai miatt, amikor különböző segédeszközöket vetnek be a minél nagyobb élvezet elérésére – írta a The Local német kiadása. Ezek közül leginkább autoerotikus fulladás szed áldozatokat, azaz az oxigénmegvonásos önkielégítés, amikor fojtogatással növeli valaki az élményt – mondta el a lapnak egy német helyszínelő.

Harald Voß elmondta: pontos számot nem lehet tudni a maszturbálás közben meghalt németek számáról, mert „nagyon magas” a nem jelentett esetek száma. A gyászoló rokonok ugyanis szégyellik a dolgot, és igyekeznek eltüntetni a holttestről és annak környékéről az önkielégítésre utaló nyomokat.

Voß egy anyuka példáját említette, aki úgy bukkant fia élettelen testére, hogy a mellbimbóira karácsonyfaizzók voltak rácsíptetve. A nő a mentősök érkezése előtt azokat eltávolította gyermeke testéről. Ez csak azután derült ki, hogy a boncoláskor égésnyomokat találtak rajta, és az anyuka végül bevallotta, hogy mit tett. A fiú Voß elmondása szerint elektromossággal növelte a maszturbáció okozta örömöt.

A helyszínelő elmondása szerint főleg férfiak szoktak belehalni a segédeszközökkel végzett maszturbációba. A nők is csinálnak ilyet, de a férfiaknál jóval óvatosabban, és ezért nincsenek olyan nagy veszélyben.

Ez a fiú 17 évesen megöregedett, lebénult, megbolondult és meghalt, csak mert maszturbált
...és akkor a szörnyű kelésekről és a vérhányásról még nem is beszéltünk. KDNP-kompatibilis tanmese kétszáz évvel ezelőttről.

Egy hamburgi férfi például azután halt meg, hogy szeletelt sajttal borította be a testét, majd harisnyát húzott a felsőtestére, felvett egy esőkabátot és egy búvárruhát, a fejére műanyag zacskót húzott és leült egy fűtőtest mellé.

Hessében pedig a pincéjében találtak holtan egy férfit, akinek egész testére, így a nyakára is láncok voltak tekerve, és nem volt semmi nyoma idegenkezűségnek. Közelében pedig pornográf felvételeket találtak.

Voß szerint az emberek alábecsülik az ilyen szexjátékok veszélyességét. „Az eszméletvesztés sokkal hamarabb bekövetkezik, mint ahogy azt emberek képzelik” – közölte a szakértő.

(Kiemelt fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik