Élet-Stílus

Fénykarddal mennél Star Warst nézni, Boba fiam? Felejtő!

Magyarország legnagyobb multiplex láncolata, a Cinema City közölte: a premierre se csuklyás, se maszkos, se lézerkardos rajongót nem engednek be.

Magyarország legnagyobb multiplex láncolata, a Cinema City fontos felhívást tett közzé a Facebook-oldalán a közelgő Star Wars film bemutatója előtt. A fontos felhívás gyakorlatilag tiltások sora, aminek a cosplayesek nem fognak örülni.

Azt írják, senki se menjen fegyverutánzattal, de legfőképp bármilyen álarcban, mert be sem engedik. Nem szabad majd bevinni műanyag kelléket és fejet takaró kosztümöt is, így Boba Fett, Darth Vader, a rohamosztagosok és a buckalakók is ki lesznek zárva az eseményről. Azaz nem mindenki:

Arcot és teljes testet eltakaró Star Wars kosztümben a mozi területén csak az előre egyeztetett 501-es Légió Magyarországi Helyőrség (a Disney Stúdió és a Lucas Film által akkreditált csapat) tagjai tartózkodhatnak. Ők minden budapesti és egyes vidéki mozijainkban is az éjféli vetítéseken, ill. december 27-én Allee, Aréna, Westend mozijainkban a Cinema City vendégei lesznek, velük fotó készítésére lehetőség nyílik majd.

A kommentelők vegyesen reagáltak. Egyesek szerint a 2012-es aurorai vérengzés miatt hozta a mozi ezt a döntést (James Holmes a Batman film premierjén végzett ki sok embert), mások szerint pedig a TEK áll az egész mögött, anno is ők vitték el a BME-ről ugyanebben az évben egy játékpisztolyos, Luke Skywalkernek öltözött srácot.

Kedves Star Wars Rajongók!Fontos felhívás következik! #1- Ha azon gondolkodtál, hogy beöltöznél a Star Wars előadásra…

Szerző: Cinema City Magyarország2015. december 15.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik