Élet-Stílus

Gyümölcslé helyett alkoholt szolgált fel egy étterem egy kétéves lánynak

Gabriela Gilliam  (kislány, )
Gabriela Gilliam  (kislány, )

Szülei teljes pánikban számoltak be az esetről a sajtónak.

Az anyuka elmondása szerint „nagyon ijesztő” jelenet zajlott el egy észak-karolinai étteremben, ahol kétéves kislányának a pincér a kért áfonya lé helyett sangriát szolgált fel, és a gyerek bele is ivott – jelentette a WLOS televízió. Miután a gyerek mondta a szüleinek, hogy az italnak furcsa volt az íze, a szülők is megkóstolták, és rájöttek, hogy mást kapott, mint amit rendeltek neki.

A rémült anyuka elmondása szerint a kislányt azonnal kórházba vitték, miután pár kortyot ivott a sangriából (alkoholtartalom nagyjából hét százalék), és anyjával és anyósával együtt sírásig aggódták magukat a kis gyerekért. A nő a televíziónak elpanaszolta: miután hazaengedték őket a kórházból – ahol elmondása szerint az orvosok „véletlen alkoholfogyasztást” állapítottak meg – nem merték egyedül hagyni a lányukat éjszakára, mert attól tartott bele fog fulladni alvás közben a saját hányásába.

Az étterem az eset után elismerte a WLOS televíziónak, hogy a kislánynak tényleg sangriát szolgáltak fel, és elnézést kértek az eset miatt. Ugyanakkor közölték, hogy a szülők nem vitték azonnal kórházba a gyereket. Az étterem szóvivőjének elmondása szerint csak egy órával később, azután hívtak mentőt, hogy megették a vacsorájukat.

A családot az étterem közlése szerint egyik munkatársuk is elkísérte a kórházba, ahonnan alig két órával később haza is engedték a gyereket, megállapítva, hogy semmilyen hatással nem volt rá az alkohol. Csak egy felső légúti fertőzése volt az orvosok szerint. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik