Élet-Stílus

Koraszülött osztályon házasodtak, hogy babájuk is ott lehessen az esküvőn

Ikerfiúkkal volt várandós a menyasszony, de egyik fiát elveszítette, a másikat pedig koraszülöttként kellett világra hoznia. Azt szerette volna ha az életben maradt baba mindenképp ott van az esküvőn.

Messze nem az az esküvő volt, amit a fiatal menyasszony, Kristi Warriner álmodott magának. A texasi anyuka, és most feleség mégis úgy érzi, hogy ennél szebb talán nem is lehetett volna élete nagy napja.

Kristi és vőlegénye, Justin Nelson a Cook gyermekklinika koraszülött osztályának egyik kórtermében mondták ki a boldogító igent Fort Worth-ben. A nő ikrekkel volt várandós, de a terhesség vége előtt 15 héttel kiderült, hogy az egyik gyermek meghalt az anyaméhben. Az orvosoknak az életben maradt testvért, Justin Juniort császármetszéssel kellett világra segíteniük. A baba alig egy kilós volt, amikor megszületett – írja egy helyi lap.

 Fotó: Facebook

Bár J.J. szépen fejlődni kezdett a fiatal pár minden nap aggódott a gyermek életéért. Mivel egyébként szerettek volna összeházasodni, úgy döntöttek, hogy koraszülött fiuk mindenképp ott lesz az esküvőn. A kórház vezetése szerencsére belegyezett a kérésükbe, így J.J. kórtermében kelhettek egyben. Az apró bébi volt szülei gyűrűhordozója, nyolc évvel idősebb nővére pedig a koszorúslány. Az anyja méhében meghalt fiút, akiért a család együtt imádkozott a rendhagyó esküvőn, egy amerikai foci mezbe öltöztetett plüssmackó jelképezte a szertartáson.

A baljós előjelek ellenére J.J. napról napra erősödik, családja pedig reméli, hogy a következő hetek valamelyikében hazamehet velük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik