Élet-Stílus

Kétszer is beleférne a bőrébe a fogyókúrabajnok

Bámulatos teljesítményt vitt véghez: hét hónap alatt hetven kilót adott le egy kaliforniai srác. A bőre azonban nem tartott lépést vele.

John David Glaude 21 évesen úgy érezte, hogy elege van. Utálta a túlsúlyos testét, és úgy érezte, hogy ha addigi életét folytatja, a harmincas éveiben fog meghalni. Több mint 160 kiló volt. Egyik napról a másikra örökre búcsút mondott a gyorskajáknak, és a cukrozott, szénsavas üdítőknek, majd néhány héttel később kapott ajándékba egy konditerembérletet. A diétával és a mozgással alig hét hónap alatt, több hetven kilótól szabadult meg, a fiatalember bőre azonban nem tudta tartani a lépést a szédületes mértékű fogyással. John úgy döntött, készít egy videót arról, hogy tart. Azt mondja másokat is inspirálni szeretne, hiszen ő legjobb példa: elegendő elszántsággal bármi elérhető.

„Amikor az ember túlsúlyos meglehetősen kevés az önbizalma azzal kapcsolatban, hogy milyennek látják az emberek. Nos, ami engem illett, ma már meglehetősen nagy az önbizalmam. Legalábbis olyankor, ha fel vagyok öltözve. Most sem szeretnék fürdőnadrágban végigsétálni a tengerparton, de a lényeg, hogy ennél nem lehetnék boldogabb. Nagyjából megvalósítottam az álmomat, és tudom, hogy ha továbbra is kitartó leszek, teljesen jól fogom magam érezni a bőrömben” – mondja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik