Élet-Stílus

Szexkávé: ősi tipp egy tényleg jó naphoz

A recept minden egyes hozzávalója hosszúidők óta erősíti libidónkat, főként, ha kombináljuk is ezeket.

Nem kell más tennünk, csak összekevernünk ezeket, meginnunk a kávét, a többit pedig természetesen az olvasók fantáziájára bízzuk.

Hogyan készítsünk szexkávét?

Ha kóstolt már mexikói forró csokoládét, a kávé íze nagyon hasonló: enyhén édes, fahéjas, étcsokoládés aroma, enyhén azték ízesítéssel. Készítsen ilyen keveréket magának akkor, ha úgy érzi: libidóját feltétlenül meg kell dobnia. Hetente egyszer vagy kétszer javasoljuk. A készítéshez az alapanyagokon kívül csak egy kézi mixerre lesz szüksége, az elkészítés pedig nem vesz többet igénybe öt percnél. 


Kép forrása: Thinkstock 

Mit tesznek velünk a hozzávalók? 

Maca gyökér: az azték ginzengnek is nevezett maca gyökeret általában por formában szerezhetjük be, teljesítményfokozó és többek között jelentős cinktartalma is van: a cink pedig a szexuális vágy egyik fontos alapeleme, nem is csoda, hogy afrodiziákumként tartják nyilván.

Kakaó: a nyers kakaó erősen stimuláló hatású, nemcsak vérünket pezsdíti meg, hanem szerotonint is fejleszt, ami hangulatunkat is javítja. A Journal of Sexual Medicine egy 2006-as tanulmánya szerint azon nők, akik naponta fogyasztanak csokoládét, jobb szexuális életet mondhatnak magukénak.

Fahéj: a fahéj nemcsak fokozza az inzulintermelést, hanem hosszú időn át képes energiát termelni a szervezetben.

Méz: nemcsak állóképességet növel, hanem a férfiasságot és a termékenységet is fokozza.

Kókusztej: számos kultúra használta a kókusztejet arra Nyugat-Afrikától Thaiföldig, Indonéziától a Fülöp-szigetekig, hogy a tesztoszterontermelést fokozza és növelje a teljesítőképességet.

Szeretné tudni, hogy készítheti el a “szexkávét”? Olvassa el a folytatást a Házipatika oldalán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik