Nem kell más tennünk, csak összekevernünk ezeket, meginnunk a kávét, a többit pedig természetesen az olvasók fantáziájára bízzuk.
Hogyan készítsünk szexkávét?
Ha kóstolt már mexikói forró csokoládét, a kávé íze nagyon hasonló: enyhén édes, fahéjas, étcsokoládés aroma, enyhén azték ízesítéssel. Készítsen ilyen keveréket magának akkor, ha úgy érzi: libidóját feltétlenül meg kell dobnia. Hetente egyszer vagy kétszer javasoljuk. A készítéshez az alapanyagokon kívül csak egy kézi mixerre lesz szüksége, az elkészítés pedig nem vesz többet igénybe öt percnél.
Kép forrása: Thinkstock
Mit tesznek velünk a hozzávalók?
Maca gyökér: az azték ginzengnek is nevezett maca gyökeret általában por formában szerezhetjük be, teljesítményfokozó és többek között jelentős cinktartalma is van: a cink pedig a szexuális vágy egyik fontos alapeleme, nem is csoda, hogy afrodiziákumként tartják nyilván.
Kakaó: a nyers kakaó erősen stimuláló hatású, nemcsak vérünket pezsdíti meg, hanem szerotonint is fejleszt, ami hangulatunkat is javítja. A Journal of Sexual Medicine egy 2006-as tanulmánya szerint azon nők, akik naponta fogyasztanak csokoládét, jobb szexuális életet mondhatnak magukénak.
Fahéj: a fahéj nemcsak fokozza az inzulintermelést, hanem hosszú időn át képes energiát termelni a szervezetben.
Méz: nemcsak állóképességet növel, hanem a férfiasságot és a termékenységet is fokozza.
Kókusztej: számos kultúra használta a kókusztejet arra Nyugat-Afrikától Thaiföldig, Indonéziától a Fülöp-szigetekig, hogy a tesztoszterontermelést fokozza és növelje a teljesítőképességet.
Szeretné tudni, hogy készítheti el a “szexkávét”? Olvassa el a folytatást a Házipatika oldalán!