Élet-Stílus

A haláltól mentette meg a kancsal macskát

Teljesen értethetetlen, hogy gazdái miért hagyták az út szélén ezt a cicát. Egyszerűen nem lehet neki elleállni.

Kevés esélye volt a túlélésre Jarvis P. Weasley-nek, egy ártatlan kis macskakölyöknek, amikor kegyetlen gazdái az út szélén hagyták. A cicának azonban hatalmas szerencséje volt, mert egy állatbarát befogadta és meggyógyította őt, ezért most már élheti a macskák felhőtlen életét – írja a Daily Mail.

Számtalan hasonló történetet hallunk – bár sosem eleget – az ötéves Jarvis P. Weasley esete mégis kiemelkedik közülük, hiszen az állatnak van egy különleges ismertetőjegye: az orra felé kancsalít, amit ideális, cuki fotóalannyá teszi őt.


Fotó: TheFurrtographer.com

Gazdája, Daria Kelly azt mondja, azonnal beleszeretett Jarvis-be, amint meglátta. A cicát egy rockzenekar, a Pulp frontemberéről Jarvis Cockerről és vörös szőre miatt a Harry Potter regények Ron Weasley-jéről nevezte el.

Daria szerint Jarvis már akkor is nagyon boldog cica volt, amikor betegen befogadta és most is remekül kijön a családdal. Macska és gazdája egyébként egy kaliforniai állatmenhelyen találkoztak, ahol Kelly önkéntesként dolgozott. Most azt tervezi, hogy felhagy 30 éve űzött szakmájával a zeneiparban és nővérnek áll, hogy négylábúakat gyógyíthasson.

Jarvis P. Weasley-ről itt találnak több fényképet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik