Élet-Stílus

Rendőrt hívtak a saját macskájukra

Kövér macska, elviselhetetlen természettel, kevés rosszabb dolgot tud elképzelni egy kisgyerekes család. Főleg, ha a macska, rá is támad a héthónapos gyerekre.

A portlandi család 11 kilós macskája egyik pillanatról a másikra a héthónapos kisbabára támadt, majd a család többi tagjára is megpróbált rátámadni. A család ezért a hálószobába menekült, onnan tárcsázták a segélyhívót, hogy küldjenek valakit, aki megmenti őket – írja a KPTV.

„Megpróbált ránk támadni, nagyon, nagyon furcsa, ijesztő volt a tekintete” – mesélte az eset után az egyik családtag. A 911-hez beérkező segélyhívásból kiderült, hogy egészségügyi ellátásra nincs szükség, ezért mentőket nem, csak rendőröket küldtek ki a házhoz.

A macska, aki sakkban tartotta a családot
Kép: BuzzFeed

Egy helyi lap szerint a segélyhívó központ illetékese egészen addig nem tette le a telefont, amíg a rendőrök el nem hárították a veszélyt, folyamatosan próbálta megnyugtatni a családot és a szintén a hálószobába menekült, megrémült kutyát.

Amikor a rendőrök megérkeztek a házhoz, a macska a konyhából figyelte őket, illetve tartotta szemmel „a túszait” a hálószobában. „Ez az egész történet csak akkor hangzik tréfásan, ha valaki olvas róla, átélni nem annyira kellemes” – mesélte később az anyuka. A kiérkező rendőrök végül egy kutyák befogására alkalmas sintérbottal fogták be a macskát, majd elszállították a családtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik