Élet-Stílus

Így készül a tökéletes cicaszem – Videó

cicaszem (tusvonal, smink, eyeliner)
cicaszem (tusvonal, smink, eyeliner)

A merész és vonzó tekintet nem csupán a modellek kiváltsága. Most lépésről lépésre megmutatjuk,hogy használd a szemhéjtust.

Az alábbi videó a segítségedre lesz, ha igéző macskaszemekről álmodozol, de valahogy remegő kézzel sosem sikerült megvalósítani a tökéletes tusvonalat.

A legelső lépés egy szemhéjalap, majd egy alapszínű szemhéjpúder felvitele. A legegyszerűbb, ha pontonként szerkeszted meg a tusvonaladat, majd a végén elég lesz csak összekötögetni a “mintát”.

Sok verzió létezik,íme az egyik legegyszerűbb három lépésben

1. Indítsd el a vonalat a belső szemzugtól, kb. a szemhéjad feléig úgy, hogy a vége távolodjon el a szempillák tövétől.

2. Húzz egy kb. egy centiméteres egyenes vonalat, mintha az alső vízvonalad felfelé folytatódna.

3. Kösd össze egy egyenes vonallal a felső és az alsó vonalat, majd színezd ki a köztes részt. Voilá, kész is a cicaszem!

A gyakorló fázist az is megkönnyítheti,ha az egyenes vonalakat először egy fehér szemceruzával húzzuk meg. Ha pedig “élesben” kísérletezünk a szemhéjtussal, használhatunk zsebkendőt, vagy akár bankkártyát is, hogy tényleg egyenes legyen a vonalunk.

Sokan a kiskanál trükkre esküdnek

Ezen a videón egy bolondos japán lány mutatja be,hogy sminkelhetjük cicásra a szemünket egy kanál segítségével, amit egyébként a szempilláink göndörítéséhez is használhatunk. A videó lényegi része 1:55-nél kezdődik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik