Élet-Stílus

32 centi a különbség a két péniszrekorder között

Tudja, melyik nemzet tagjai a szexrekorderek? És azt, hogy van olyan ország, ahol a nőgyógyász csak tükörből pillanthat rá a páciens nemi szervére? És vajon mekkora a legkisebb emberi pénisz izgalmi állapotban? Válaszok alább!

Figyelemreméltó kis gyűjtésre találtunk az Inside of love blogon. Olyan szextényeket szedett össze a bejegyzés szerzője, amelyek egynémelyikétől Önnek is garantáltan eláll a szava. Íme, a kedvenceink:

1. Szex közben nemcsak a pénisz, a vagina és a mellek, hanem az orr belső térfogata is megnövekszik. Nem tudunk nem Pinokkióra gondolni.

2. Megszállott fogyókúrázók, figyelem: egy teáskanálnyi sperma körülbelül 5 kalóriát tartalmaz.

3. A magunk részéről biztos az olaszokat vagy a spanyolokat tippeltük volna a legszorgosabb lepedőakrobatának, de tévedtünk. A csúcstartók a görögök, akik átlagosan 135-ször szeretkeznek évente, és ezzel világelsők. A sor végén a japánok kullognak. Ők mindössze 45 alkalommal bújnak össze egy év alatt.

4. Bahreinben a nőgyógyászok csak közvetett módon, tükör segítségével pillanthatnak a női nemi szervre.

5. És most meghökkentő számadatok következnek: merev állapotban a legnagyobb eddig mért pénisz 33 centi volt, a legkisebb pedig 1 centiméter.

6. A sperma szédületes, 45 kilométer per órás sebességgel hagyja el a hímvesszőt az első kilövelléskor.

7. Az emberen kívül még két emlős van, amely nem pusztán szaporodás céljából szexel, hanem az élvezet miatt is: az egyik a bonobó, a másik pedig a delfin.

8. És még egy érdekesség az állatvilágból: a nőstény görény szó szerint beledöglik, ha egy évig nem élhet nemi életet.

9. Senki nem vallaná be, hogy pornót néz a neten, érdekes módon mégis ötször annyi pornóoldal van a világhálón, mint bármilyen más.

10. A szexuálisan kielégületlen férfinak gyorsabban nő a szakálla. Úgyhogy gondoljunk együttérzéssel az arcszőrzet-rekorderek és a ZZ Top munkásságára.

Ha tovább mazsolázgatna a pikáns érdekességek között, akkor az insideoflove.cafeblog.hu-n talál még bőven.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik