Élet-Stílus

23 férfival szexel a 23. születésnapján

A kanadai pornószínésznő az orgiát netes rajongóival élőben is megosztja.

Nem ez az első alkalom, hogy Heidi Van Horne, Kanada egyik fényes pornócsillaga valami elképesztően eszement ötlettel rukkol elő szülinapja alkalmából. Két éve, amikor a 21. születésnapjára készült, azt találta ki, hogy 21 különféle pikáns képet készít majd magáról. És partnereiről. Illetve partnerei bizonyos testrészeiről.

Nos, idén talán még ezt a húzását is sikerül felülmúlnia a kisasszonynak, aki saját bevallása szerint halálosan unalmasnak tartja a tortákat és a gyertyákat is. Vagyis mindent, ami normális esetben egy szülinap kelléke lenne. Azt találta ki ugyanis, hogy a nagy nap alkalmából 23 különböző férfival szexel majd egyszerre. De nem 23 válogatott színésszel…nem! A Facebook-oldalán közzétett felhívás szerint 23 teljesen amatőr, önként jelentkezőt keres.


Emlékezetessé akarja tenni szülinapját
Kép forrása: Facebook

Elvárások egyébként nagyon nincsenek, az egyetlen kritérium, amit teljesíteni kell mindenkinek az, hogy egészséges legyen. Vagyis, hogy ne legyen nemi beteg – írja a New York Daily News.

Bár Heidi egész eddig egész magabiztosnak tűnt az elhatározásában, a minap a Toronto Sun című kanadai lap már arról cikkezett, hogy a pornószínésznő kezd elbizonytalanodni. „Szeretném is, meg nem is, hogy létrejöjjön a legextrémebb szülinapi bulim, de addig még mindenképp tisztázni kell egy-két részletet” – idézték Heidit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik