A herceg mediterrán menüt rendelt a világhírű francia séftől, Alain Ducassetől. Azt is kikötötte, hogy kizárólag olyan fogásokat szeretne látni az ünnepi asztalon, melyhez az alapanyagokat július első hetében a monacói földek és a tenger kínál számukra.
Az ételeknek tehát teljes egészében helyinek, sőt mi több ökologikusnak kell lenniük. Bár a pontos menüsort majd csak szombaton hozzák nyilvánosságra, annyit azért már most tudni lehet, hogy a Michelin-csillagokkal is büszkélkedő séf tizenhét zöldségfajtát és hét különféle halfajtát készít az ünneplőknek.
A séf elárulta, hogy a halak közül egyik sem veszélyeztetett faj, az elkészítésükhöz pedig nem fehérbort, hanem a menyasszony hazájából, Dél-Afrikából származó vörösbort használnak majd. A desszert alapanyaga is különleges: a hercegi ház teheneinek teje lesz.