Szórakozás

Hercegi nász: le akart lépni a menyasszony?

A jegyespár viszályáról szóló híresztelések borzolják a kedélyeket Monacóban három nappal II. Albert herceg és Charlene Wittstock volt olimpiai úszóbajnoknő házassága előtt.

Az azonnali cáfolat ellenére a hercegség sokkban volt szerdán a l’Express című francia hetilap értesülése miatt, miszerint a menyasszony néhány napja el akarta hagyni Monacót és meg akarta szakítani az esküvői előkészületeket.

A 33 éves dél-afrikai Charlene Wittstock és a nála húsz évvel idősebb II. Albert monacói herceg polgári esküvőjét péntekre tűzték ki, míg az egyházi esküvőt szombaton tartják. Az eseményre számos előkelőséget és koronás főt meghívtak. A hercegi palota népünnepéllyé akarja változtatni az eseményt, a programban szerepel az Eagles amerikai popegyüttes és Jean-Michel Jarre francia zenész koncertje is.

Albert-Charlene –veszélyben a házasság –címmel közölte kedden a l’Express, hogy Charlene Wittstock néhány napja „félbe akarta szakítani az esküvői előkészületeket és vissza akart utazni Dél-Afrikába. Charlene Wittstock néhány órával korábban tudta meg, hogy a férfi magánélete, akihez férjhez készül menni, nem olyan példás, mint ahogyan gondolta” -– olvasható a magazinban, amely a részletekre nem tért ki.

A monacói hercegi palota cáfolta „a hazug állításokat”. „Ezeknek a híreszteléseknek az a célja, hogy rongálják az uralkodóról, és ezáltal Wittstock kisasszonyról kialakult képet, és súlyos károkat okozzanak a boldog eseménynek”.

A herceg ügyvédje közölte, hogy pert indítanak a l’Express ellen, majd később elálltak ettől a szándéktól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik