Élet-Stílus

Magyar séfje lett a Nobunak

Az étterem vezetését teljes egészében hazai csapat vette át.

Schreiner Gábor, 20 éves vendéglátó-ipari tapasztalattal vette át a Nobu Budapest konyhafőnöki teendőit. 1994-től a Vadrózsa étteremben 5 évig, ezt követően a Fuji étteremben dolgozott 10 évig főszakácsként. 2010 elején csatlakozott a Nobu étterem kezdőcsapatához, az elmúlt évet pedig Lloyd Roberts, a Nobu sous séfje mellett töltötte. Az ő helyét veszi most át.

Lejárt egyéves szerződése Christina Hansennek is. A többek között a Nobu Dubaiban, a Nobu Miamiban és a Nobu Cape Townban is dolgozó restaurant manager helyére Héjássy Flórián érkezik. Az új étteremvezető Londonban végezte vendéglátó-ipari tanulmányait, 5 év után érkezett haza, és már a nyitás időszakában a Nobu Budapest stábjához tartozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik