Élet-Stílus

Vidékre tartanak a narancsbuszok

Vidéki városokat is célba vette a nemrég még csak menetrend szerinti nemzetközi buszjáratokat üzemeltető Orangeways Zrt. – értesült a Népszabadság.


A leggazdagabb magyar üzletemberek között számon tartott Kedves Ferenc résztulajdonában lévő cég a napokban hirdetéseket tett közzé, melyek szerint Budapestről Győrbe, Szegedre, Nyíregyházára, Debrecenbe és Pécsre induló buszokra szerveznek utasokat. A tájékoztató szövege szerint csupán egyszeri alkalomról van szó, és a buszozás az utasoknak nem kerül semmibe. Az utazni vágyóknak mindössze regisztráltatniuk kell magukat egy telefonszámon vagy a társaság internetes oldalán. A reklám szövege szerint ezzel az akcióval kívánják bemutatni szolgáltatásuk minőségét.

A Népszabadság úgy tudja, a luxusbuszokat közlekedtető, ám diszkontárakat kínáló társaság a tavasz végén már vidéki nagyvárosokból indíthat járatokat, meglehetősen “versenyképes” jegyárakkal. Tavasz végén egyébként az Orangeways jelenlegi Bova Magic buszokból álló flottája 12 új járművel bővül.

Ami a nemzetközi járatokat illeti: tavasszal több járatot is indítanak. Budapestről közvetlen buszok közlekednek majd Aradra, Temesvárra és Nagyváradra. A prágai út meghosszabbítása révén Drezdába is elmennek majd a járműveik, valamint elindul a ljubljanai, a milánói és az eindhoveni járat is egy hónapon belül.

Az Orangeways néhány napja támogatói szerződést kötött a Ferencváros labdarúgóklubjával. A megegyezés szerint szerdától már az Orangeways szállítja idegenbeli mérkőzéseire a jelenleg másodosztályban szereplő csapatot – olvasható a lapban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik