Élet-Stílus

Rajkai Adrián nyerte az UBO övét

Kilenc éve nem szerzett magyar profi ökölvívó nemzetközi címet nehézsúlyban, ezt az ínséges sorozatot törte meg Rajkai Adrián, aki az UBO bajnoki övét csatolhatta a derekára.

Kapcsolódó linkek


profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu


Persze a magyar siker garantálva volt, hiszen a szlovákiai Galántán rendezett gálán Rajkai ellenfele szintén magyar, Schmell Attila volt.

Schmell a kezdő gongszó pillanatától gyilkos iramot diktált, az ütészáport Rajkai kettős fedezék mögött megbújva vészelte át.

Ahogy Schmell kiütötte magát, akkor Rajkai pillanatai következtek, és ő jóval pontosabban ütött, de a tiszta találatai sem rendítették meg a nagy szívvel küzdő riválist. Rajkai a második menettől többet ütött, volt több adok-kapok is, de fejetlenül nem nyílhatott ki, mivel ellenfele képes volt visszatámadni – egészen a negyedik menet hajrájáig…

A felvonás közepén Rajkai egy jobbhoroggal leütötte ellenfelét, majd a folytatásban a fölénye akkora lett, hogy TKO-val véget is ért a mérkőzést. Rajkai (15-6-0) ezzel a sikerrel megszerezte az UBO nehézsúlyú bajnoki címét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik