Élet-Stílus

Drogba megdöbbentő vallomása

Didier Drogba, a Chelsea csatára megdöbbentő nyilatkozatott tett. Az elefántcsontparti támadó elmesélte, hogy nem akarta elhagyni előző csapatát, a Marseille-t, sőt azért imádkozott, hogy megbukjon a Chelsea-nél az orvosi vizsgálaton.

Kapcsolódó linkek

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A klasszis támadó 2004-ben igazolt a Marseille-től a Chelsea-hez, és most bevallotta, tulajdonképpen nem is akart Londonba költözni. „Azon a napon, amikor aláírtam a Chelsea-hez, undorítónak éreztem magam…” – magyarázta Didier Drogba.

„Tisztában vagyok azzal, hogy e szavak hallatán az emberek majd azt mondják, Drogba panaszkodik, pedig milyen jól keres Londonban, ugyanakkor engem nem érdekel a pénz. Eleinte igenis boldogtalan voltam a Chelsea-nél, s gyorsan távozni akartam” – tette hozzá.


Drogba megdöbbentő vallomása 1

Didier Drogba (balra) Marseille-ben akart maradni (BBC)



És ez még mind semmi. Drogba ugyanis állítása szerint annyira ragaszkodott a Marseille csapatához, hogy abban bízott, az orvosi vizsgálatok során kútba esik a Chelsea-szerződés. „Csináltam néhány abszurd dolgot, hogy ne keljen a Chelsea-be igazolnom. Például imádkoztam, hogy találjanak valami problémát a térdemben, csakhogy maradhassak Marseille-ben. Nem foglalkoztam azzal, mit veszíthetek, nem érdekelt a hírnév, a pénz. Nem akartam elhagyni a Marseille-t, sőt, a francia klubnál szerettem volna befejezni a pályafutásomat.”

Drogba persze idővel megbékélt Londonnal és a Chelsea-vel. Két bajnoki címet, két Ligakupát és egy FA-kupát nyert a csapattal, amelynek húzóembere lett, és igen jó kapcsolatot alakított ki Jose Mourinho edzővel. Amikor a portugál szeptemberben távozott, a csatár sírva fakadt, és rögtön azzal állt elő, hogy el akarja hagyni a Chelsea-t. Igaz, később megbánta, hogy a távozási szándékáról nyilatkozott, ezt ugyanis zokon vették a Chelsea-szurkolók. Más kérdés, hogy e mostani „vallomását” hogyan értékelik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik