Élet-Stílus

Trinidad Roy Jones ellen tér vissza

A két év után visszatérő Felix Trinidad már ellátta kézjegyével a szerződést, Roy Jones Junior pedig telefonon jelezte, készen áll egy januári szupermérkőzésre, melynek helyszíne egyelőre kérdéses.

A legendás Felix Trinidad aláírta a szerződést a Roy Jones elleni szupermérkőzésre, az egykori világelső pedig telefonban erősítette meg, hogy kiáll Don King üdvöskéjével az elkövetkező hónapokban.

A találkozóra a Hopkins-Wright meccshez hasonlóan egy köztes súlycsoportban kerül majd sor a tervek szerint 2008 januárjában. A helyszín egyelőre kérdéses, de vélhetően a New Yorki Madison Square Garden látja majd vendégül a két klasszist.

A tudósítások arról még nem számoltak be, hogy Roy Jones is aláírta volna a szerződést, mindenesetre Don King már biztosra veszi a szupertalálkozó létrejöttét. „Biztosan ez lesz minden idők egyik legnagyszerűbb sporteseménye, az ökölvívásban ilyenre évtizedek óta nem került sor” – lelkendezett a furcsa frizurájú menedzser. Felix Trinidad már üzent is a leendő riválisának: „Alig

Visszatér a Szörny

Szeptember 29-én tér vissza a szorítóba Nyikolaj Valujev, a Boksz Világszövetség (WBA) trónfosztott nehézsúlyú bajnoka . Az orosz óriás azzal a Jean-Francois Bergeronnal csap össze, aki eddigi 27 profi meccsén még nem talált legyőzőre.

várom már, hogy kiüsselek!”

A 34 esztendős Puerto Rico-i öklöző 42 győzlem mellett két vereséget számol, korábban váltósúlyban, nagyváltósúlyban és középsúlyban is világbajnoki címet szerzett, 2005-ben aztán bejelentette a visszavonulását, miután kikapott Winky Wrighttól.

Roy Jones 55 győzelem mellett négyszer szenvedett eddig vereséget, s nemrég szóba került, hogy minden idők egyik legnagyobb bajnoka Erdei Zsolt ellen lépne ringbe, ugyanakkor erre egyre kevesebb az esély.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik