Élet-Stílus

Crespo nem kell a Chelseanek

A Chelsea argentin támadója még egy szezon erejéig kölcsönben marad az Internazionalénél. Várhatóan ezután is a milánói együttest erősíti a 31 éves gólvágó, akinek kétéves szerződést ajánlott a klub.

Kapcsolódó linkek

internazionale.lap.hu
sport.lap.hu

Hernan Crespónak az idei szezonban remekül ment a játék, és nagy szerepe volt abban, hogy az Inter 22 pontos előnnyel megnyerte a Serie A-t az AS Roma előtt. Az argentin csatár 14-szer volt eredményes az idényben. „Boldog vagyok, mindenképpen maradni akartam Milánóban.” – nyilatkozta az olasz egyesület honlapján Crespo.

A 31 éves csatár tavaly augusztusban érkezett Londonból, de a Chelsea fenntartotta magának a jogot, hogy idén nyáron visszahívja Angliába. Jose Mourinhónak azonban a jelek szerint nincsen rá szüksége.

Crespót az Inter még 2002-ben vásárolta meg a Laziótól, de a következő évben már a Chelsea játékosa volt. A Premier League ritmusához azonban nem sikerült alkalmazkodnia, ezért a 2004/2005-ös szezonra visszatért Olaszországba, kölcsönbe az AC Milanhoz. A Serie A-ben ontotta a gólokat, így Mourinho visszahívta Londonba, ahol másodszorra sem igazán villogott, így ismét kölcsön adták, ezúttal az Internek.

A focista ügynöke szerint a plusz egy év mellett sikerült arról is megállapodniuk az olasz klubbal, hogy a kölcsönszerződés után, rendes kétévre szóló kontraktust kötnek Crespóval. “Megegyeztünk az Inter vezetőivel.” – nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak Fernando Hidalgo.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik