Élet-Stílus

Rivaldo Tőzsér csapattársa lesz

A következő két szezonban Tőzsér Dániel csapatát, a görög AEK Athént erősíti Rivaldo, a brazil válogatott egykori klasszisa.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu



„Két idényre köteleztem el magam a fővárosi csapathoz” – mondta a brazil játékos a görög rádióban. A nemzetközi szövetségnél (FIFA) 1999-ben az év játékosának választott, 2002-ben világbajnok játékos három hete távozott a bajnok Olimpiakosztól, miután a klub vezetőivel anyagi természetű vitái támadtak. A 35 éves labdarúgó 2004 óta volt tagja a pireuszi gárdának, amellyel három bajnoki címet szerzett, idén az AEK-et megelőzve – írta az MTI.

A 74-szeres brazil válogatott klasszis Athénben csapattársa lesz Tőzsér Dánielnek, aki 2006 óta erősíti az AEK-et. A bajnoki ezüstérmes, így ősszel a Bajnokok Ligájában is induló fővárosi klub a hírek szerint Gera Zoltánra is szemet vetett, a magyar válogatott karmestere ugyanakkor – mint azt többször is elmondta – szíve szerint a Premier League-ben játszana, csakhogy a West Bromwich elbukta az osztályozót a Deby ellen, így jövőre is csak a másodosztályban szerepel. Tehát Gera Zoltán jövője – Rivaldóéval ellentétben – még kérdéses.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik