Élet-Stílus

Marquez újra lesérült

A Barcelona védője a lehető legrosszabbkor, a bajnokság hajrájában szenvedett izomsérülést. A hétvégi Getafe elleni mérkőzést biztosan kihagyja Rafael Marquez, de ideális esetben a két utolsó meccsre felépülhet.

Kapcsolódó linkek

spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A mexikói válogatott focista május elején, rejtélyes körülmények között otthon az ágyában sérült meg. Felépülése jól haladt, de egy keddi edzésen egy rossz mozdulat során izomszakadást szenvedett. Az orvosok szerint a hétvégi bajnoki meccsen Frank Rijkaard biztosan nem számíthat a bekkre. A katalánok abban reménykednek, hogy 15 nap múlva visszatérhet Marquez.

A csapatnak nagy szüksége lenne a védőre, hiszen nélküle jóval nehezebb lesz megnyerni sorozatban a harmadik bajnoki címet. A Barcelona védelme okozta idáig a legnagyobb fejtörést Rijkaardnak, a kupában például a szombati ellenfél, a Getafe négyet lőtt a sztárcsapatnak.

A Barca jelenleg 69 pontjával a tabella második helyén áll a nagy rivális Real Madrid mögött. Ronaldinhóéknak ugyanannyi pontjuk van mint a királyi gárdának, de az egymás elleni eredmény a madridiaknak kedvez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik