Élet-Stílus

Hét gól Győrben, ezüstérmes az MTK

Az MTK a 90. percben szerezte meg a győztes találatot a Győr otthonában a Borsodi Liga 29. fordulójának keddi mérkőzésén.

Változatos játékot hozott az első félidő, amelyben a hazaiaknak sokkal több helyzetük volt, de csak egy gólt szereztek, míg az MTK egyetlen lehetőségét gólra váltotta. A második negyvenöt perc nagy csatát és gólgazdag játékot hozott. A Rába-partiak Böőr fejesgóljával, majd az egyenlítést követően Szabó Zsolt közeli lövésével megint megszerezték a vezetést – a mérkőzés során immár harmadszor.

Az MTK azonban egy perccel később újra egalizált, majd a 90. percben a győztes gólt is megszerezte: Rozsi hibája után Pál a győri térfél közepéről tört kapura, majd 12 méterről a jobb sarokba lőtt. A fővárosiak ezzel mindenképpen a második helyen zárják a bajnokságot, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban az UEFA Kupában is pályára léphetnek. A győriek a Diósgyőr vendégeként próbálják meg kiharcolni a bennmaradást.

Borsodi Liga, 29. forduló:

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Győri ETO FC-MTK Budapest 3-4 (1-1)
Gól:
Bajzát (20.), Böőr (46.), Szabó Zs. (75.), ill. Kanta J. (38.), Pátkai (52.), Urbán (76.), Pál (90.)

Korábbi eredmények
Újpest-Fehérvár 0-2
REAC-Tatabánya 2-4
Paks-Vasas 4-2
Honvéd-Diósgyőr 1-1
Sopron-Vác 3-1
Pécs-Kaposvár 2-3
ZTE-Debrecen 0-1

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!




Ajánlott videó

Olvasói sztorik