Élet-Stílus

Intenzív osztályon ápolják Kaszás Attilát

Színházi előadása előtt agyvérzést kapott Kaszás Attila színművész. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják, állapota súlyos – derül ki a Nemzeti Színház közleményéből.

A Tizenkét dühös ember című előadás előtt hétfőn este hirtelen rosszul lett Kaszás Attila színművész, akit azonnal kórházba szállítottak a Nemzeti Színházból. Az előadás emiatt elmaradt. Az orvosok agyvérzést állapítottak meg. A művészt jelenleg intenzív osztályon ápolják, állapota súlyos.

Az MTI más, neve elhallgatását kérő forrásból úgy tudja, hogy a 47 éves színészt a mentőszolgálat rohamkocsijában újra kellett éleszteni.

A Nemzeti Színház helyettesítéssel megtartja azokat az előadásokat, amelyekben a művész színpadra lépett volna. A színház azt ígérte, hogy a későbbieken tájékoztat Kaszás Attila egészségi állapotának változásáról.

A Jászai Mari-díjas színművész 1983-ban végezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, 1984-től a Vígszínházban dolgozott, 2003-tól a Nemzeti Színházban. A Színház.hu színházi portál szerint a Nemzeti Színházban jelenleg a 4. esküdtet játssza a Tizenkét dühös emberben, Oszkárt, a Mesél a bécsi erdőben adóhivatali gyakornokot a Farsangban, a címszerepet a Holdbeli csónakosban és Buckhingham herceget a III. Richárdban.


Több mint húsz filmszerepe közül emlékezetes alakítást nyújtott az Érzékek iskolájában, az Üvegtigrisben, a Cha-cha-chában, a Werckmeister harmóniákban, vagy legutóbb a Kútfejek című vígjátékban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik