Élet-Stílus

Visszavárják a keretbe Veront

Három évig nem játszott az argentin válogatottban Juan Sebastian Veron, akit a szövetségi kapitány a hírek szerint be fog hívni a június 28-án kezdődő Copa Americára készülő keretbe.

Alfio Basile szerdán hirdeti ki a kontinensbajnokságon szereplő 21 fős keretet, és a hírek szerint a Chelsea tulajdonában lévő, de jelenleg az Estudiantesban futballozó Veron neve is ott szerepel majd a listán.

A 31 éves középpályás a 2002-es világbajnokság után került ki a keretből. Hazájában sokan az ő nyakába varrták, hogy a gauchók már a csoportkörben elbúcsúztak az ázsiai tornán. Basile tavaly szeptemberben vette át a szövetségi kapitányi posztot, de idáig egyszer sem hívta be Veront.

A Sampdoriában, a Lazióban, a Parmában az Internazionaléban és a Manchesternél is futballozó középpályás tavaly tért vissza miután sem Angliában, sem Olaszországban nem találta meg a számítását. Verónnak elsősorban a Premier League-ben nem ment a játék, de Argentínában ismét magára talált, és a helyi lapok szerint az idei szezon egyik legjobbjává nőtte ki magát.

Basilénak még négy hónapja van, hogy felkészítse az argentinokat a 12-csapatos Copára, ahol egy meglehetősen erős csoportban kell kiharcolniuk a továbbjutást Paraguay, Kolumbia és az USA legjobbjai ellen.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik