Szórakozás

Bálint Antónia veszített, de szorít az országnak

Az újdonsült ingatlanos és exszépségkirálynő búcsút inthet politikai törekvéseinek egy időre, de nem csalódott.

Bálint Antónia nyár végén jelentette be, hogy a Fidesz színeiben indul az önkormányzati választásokon. Elmondta, hogy nem akar beleszólni a nagypolitikába, inkább kerületében irtaná a parlagfüvet és felújíttatná a régi épületeket.

A szavazás napján aztán megindult a hajrá. Reggel büszkén posztolta a szavazófülkében készített szelfijét, ami igaz, hogy jogsértő, de ő így látta jónak buzdítani a népet. Később egy újabb fotó érkezett, azon már telefonon keresztül igyekezett felhívni az emberek figyelmét a választásra.

Az eredmények összesítése után aztán kiderült, hogy Toncsi alulmaradt az MSZP jelöltjével szemben, de így is megköszönte az emberek támogatását és kiemelte, hogy az ország mindenkié.

“Köszönöm a bizalmat! Köszönöm, hogy ennyien szavaztak rám! Örömmel tölt el, hogy részese lehettem annak a “munkának”, ami az emberekért történik. Nagyon tanulságos volt. Őszintén gratulálok mindenkinek, akik többségben elnyerték a választók bizalmát! Jó munkát kívánok mindenkinek az országban annak érdekében, hogy az országunk épüljön. A mi közös országunk. Mert Magyarország a miénk! Bármelyik oldalról is nézzük!! Ezt ne felejtsétek el!!!” – írta Antónia a közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik