Light

Indul a választáson Bálint Antónia

Az egykori szépségkirálynő a Fidesz színeiben, Angyalföldön jelölteti magát képviselőnek.

Vágó Istvánról tegnap írtuk meg, hogy jelölteti magát, most pedig egy újabb hírességről derült ki, hogy megméretteti magát az őszi önkormányzati választásokon. Bálint Antónia a XIII.kerületben, a Fidesz jelöltjeként indul.

“Felkértek a megtisztelő feladatra, de nem véletlenül, hiszen angyalföldi vagyok. Ezer szállal kötődök ide” – mondta el Antónia a Blikknek.

“A politika nagyon távol van a hétköznapi emberektől – amilyen jómagam is vagyok –, ezért ebben nem is akarok részt venni. Viszont a helyi lakosok problémáit el kell juttatni a megfelelő helyre. Errefelé rengeteg parlagfüves üres telek van, miközben a lakótelepen sok kisgyerekes szülő él. Például itt nem működik a panelprogram, amely a kisemberek zsebét érinti. Elég sok régi szép épület is lenne, de ezekre is ráfér a felújítás. Új lendületet szeretnék adni Angyalföldnek, ahová fiatalkorom legszebb emlékei kötnek.”

Harrach Tamás választókerületi elnök pedig így beszélt Antónia indulásáról:

“A Fidesz és Bálint Antónia is a helyi ügyekkel foglalkozik. Amíg a férfiak hadakoznak, Antónia az önkormányzati telkeken derékig érő parlagfűre, a 60-as éveket idéző útburkolatokra figyelt fel. Ismertségének köszönhetően imázskampány helyett a helyi problémák megoldására tudja fordítani energiáját. Antónia komoly sportmúltja, abból eredő kitartása, édesanyai szerepéből fakadó empátiája, illetve két egyetemi diplomája alkalmassá teszi őt a felelős politikai szerepvállalásra.”

A parlamenti választások alkalmával elkísértük Bálint Antóniát (is) szavazni

Akkor még nem árulta el, hogy melyik párt a favoritja:

Olvasói sztorik