Szórakozás

Rapid randin ismerkedne Bálint Antónia

Egyperces villámrandikon próbálná megtalálni párját a műsorvezető. Toncsi már ki is nézett egy fővárosi klubot.

Bálint Antónia volt a háziasszonya néhány napja egy új fővárosi szórakozóhely megnyitójának, amely a klasszikus bulilehetőségeken túl rapid randi szolgáltatásokat is kínál. A műsorvezetőnek az est során olyannyira megtetszett a villámrandi ötlete, hogy bár korábban sosem vett igénybe külső segítséget párkereséshez, úgy döntött, kipróbálja a hely adta lehetőségeket.

“Nagyon jónak tartom a Single Club ötletét. Sok ember internetes társkeresőn próbál ismerkedni, viszont egy ilyen klub jobb lehetőséget adhat erre. Van, hogy sokáig leveleznek a másikkal, aztán amikor találkoznak, kellemetlen meglepetésben van részük, mert a partnerük nem olyan, mint amilyennek gondolták vagy mondta magát. Itt viszont azonnal személyesen találkoznak, nincs lehetőség ferdítésre” – mondta az éppen választási lázban égő Toncsi, akinek főleg a rapid randik tetszettek meg.

“Biztosan vissza fogok még jönni, mert ez sokkal több mint egy szórakozóhely. Ha ide lejövök, akkor tudom, hogy lesznek felvállaltan egyedülálló emberek. A rapid randik ötletét is érdekesnek tartom. Még sosem voltam ilyenen, de mivel egyébként is szeretek emberekkel beszélgetni, tervezem kipróbálni. Nyilván túl sok mindent nem tudunk meg a másikról egy perc alatt, de az első benyomás nagyon fontos. A másik megjelenése, a hanghordozása, a mosolya már annyi pluszt jelent, amiből el lehet dönteni, hogy többet is beszélgetnék-e vele” – tette hozzá Antónia.

Fotó: Steiner Gábor

Kamarás Iván nagykövet lett. IDE kattintva megtudhatja, melyik alapítványt támogatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik