Szórakozás

Bálint Antónia még vezetés közben is szelfizik

Az egykori szépségkirálynő nem hiába készül politikusnak. Biztonságosnak nem nevezhető tettére is tökéletes magyarázattal szolgált.

Bálint Antóniának mostanában nagyon besűrűsödött az élete. Indul az önkormányzati választásokon, ingatlanosként dolgozik, gyereket nevel és kutyájával Yorki találkozókra jár. Zsúfolt időbeosztása ellenére azonban nem feledkezik meg rajongóiról és közösségi oldalán élete minden fontos pillanatát megosztja. Például azt, amikor skótkockás miniszoknyájában dolgozni indul. Ez alkalommal azonban egy figyelmes követője észrevette, hogy Toncsi a volán mögött, mozgó autójában szelfizett, miközben nem figyelte az utat. Ejnye-bejnye.

A számonkérés után néhány órával már jött is a teljesen érthető magyarázat: “Minden kedves jóakarómnak üzenem: a zárt kertünkben készült a fotó a szervíz úton kifelé, előttem pedig még tornyosult egy vaskapu ami zárva volt. Alig haladt az autó, csak nagyon érzékeny a telefon, és máris elmosódott a háttér. Szóval senki sehol nem volt veszélyben. Nem kel itt gonoszkodni!!!” – írta politikusokat megszégyenítő okfejtését Antónia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik