Szórakozás

Soma szerint ártalmas Az Ének Iskolája

A mamagésa nagyon berágott a TV2 ifi tehetségkutatójára. Szerinte a műsor túlzó, hazug és veszélyes.

Soma Mamagésa a Facebook-oldalán borult ki Az Ének Iskolájára, mert szerinte a műsor kifejezetten ártalmas a benne szereplő gyerekekre nézve.

“Idén először TV-ztem vasárnap este. Random módon kapcsolgattam, egyszer csak látom: ‘Ének iskolája’. Na mondom: belenézek, még soha nem láttam belőle semmit. Döbbenten tapasztaltam abban a rövid időben (kb. 10 percben), hogy Hajós Andrást kivéve (ebben az intervallumban ő pont nem nagyon szólalt meg) mindenki megállás nélkül áradozott a gyerekekről, a gyerekeknek, még akkor is, amikor átlagos, sőt, gyengébb (hamis, másokat utánzó) produkció volt. Mindenki megállás nélkül dicsérte, sőt, esetenként túldicsérte a gyerekeket (akik között persze volt valóban jó produkció is), de az egészben volt valami túlzó bájolgás, amit NAGYON ÁRTALMASNAK tartok” – kezdte a mamagésa.

Fotó: TV2

“Ezeket a gyerekeket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán vége a műsornak, a zsűri már nem lesz tovább az életükben, (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket), sőt, talán semmi nem lesz (ezt nem lehet még tudni), ők viszont ott maradnak a levegőben, és nem értik azt, ha ennyire FANTASZTIKUSAK voltak, akkor hogy hogy most ennyi volt? Persze, fontos a dicséret, főképp gyerekkorban, de én ezt az egészet ijesztően túlzónak, sőt, hazugnak, hamisnak, és veszélyesnek láttam” – fejtette ki véleményét Soma, aki hozzátette: csodálkozna, ha a jövőben lenne még helye a kereskedelmi médiában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik