Szórakozás

Könnyek és örömhír Az Ének Iskolájában

Az énekes nebulók ismét szépen teljesítettek és örömkönnyekből sem volt hiány, tekintve, hogy az egész adást az Anyák napja hangulata járta át.

Ma este az osztály másik fele is bizonyíthatta tehetségét a közönség előtt. A fiúk édesanyjukat ríkatták meg szívhez szóló előadásukkal, de a megható daloktól Szulák Andrea és a kibővített tanári karban helyet foglaló, Ullmann Mónika szemébe is könnyek szöktek.

Király Viktor cuki tanítványa, Malaczkó Anna pedig igazi örömhírrel állt elő, az ő családjához ugyanis hamarosan harmadszorra is bekopogtat a gólya. A nyolc éves kislány egyébként nem csak a közönség szívébe lopta be magát, tanára, Viktor is elolvad tőle, aki már most úgy gondolja, hogy nagyon féltékeny apa lesz, ha egyszer kislánya születik.

A tanári kar csak úgy szórta az ötösöket a kisdiákoknak és a szoros versenyben ezúttal, az arab származású Rghei Sarah bizonyult a legjobbnak. A fiatal tehetség egyébként Palya Bea egyik dalát adta elő, ami annyira tetszett az eredeti előadónak, hogy önkívületi állapotba került a produkció alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik