Szórakozás

Csézy párja ikreket akar

Az énekesnő várva várt esküvője hamarosan elérkezik, utána pedig azonnal kismama szeretne lenni, ráadásul jó eséllyel érkezhet duplán az öröm.

Csézy már sokszor mesélt menyegzője előkészületeiről, most azonban már biztos, hogy a 300 fős lakodalmat szülővárosában, Mezőkövesden tartják majd. A nagy napot, melyen az énekesnő saját tervezésű ruhában vonul végig, augusztus 13-ra tűzték ki, ugyanis a pár szerencseszáma a 13-as.

“13-án ismerkedtünk meg, ezért minden hónap 13-án kapok tőle 13 szál rózsát” – mesélte Csézy, akinek párja a lánykérést is 13-ra időzítette.

A 34 éves énekesnő arról is mesélt a Reflektornak, hogy minél előbb szeretne anyuka lenni, így az esküvő után bele is vágnak a babaprojektbe.

“Az esküvő után nagyon szeretnék kisbabát, amint ez megadatik” – mondta Csézy, mire párja gyorsan hozzátette, “és már megbeszéltük, hogy ikreket”. “Nem mintha ezt lehetne tervezni, de a nagymamámnak van két ikertestvére és ez leányágon öröklődik elvileg és pont egy generáció kimaradt, tehát nagy az esély rá. Szívesebben gyakorolnék eggyel, de teljesen mindegy, az a lényeg, hogy egészséges legyen” – magyarázta a menyasszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik