Szórakozás

Farkasházi Réka majdnem elveszítette gyermekét

A színésznő két egészséges gyermek édesanyja, ám második terhességekor komoly dolgokkal szembesítették. Orvosa nem bízott benne, hogy megszülethet kislánya.

Farkasházi Réka nem aggódta túl egyik várandósságát sem, második alkalommal mégis sok nehézséggel kellett megküzdenie, ami megviselte lelkileg.

Első terhessége problémamentes volt, csak a rosszullétekkel kellett megbirkóznia, második babájánál azonban kétséges volt, hogy életben marad-e a magzat.

“Amikor Rebekát vártam, az első vizsgálatnál nem nagyon stimmeltek a dolgok és a doktor úr felkészített arra, hogy elképzelhető, hogy ez a baba most nem fog megszületni. Én viszont azt mondtam neki, hogy az nem lehet, mert én érzem, hogy ő nagyon van. Az első fél óra, miután kijöttem a rendelőből rossz volt, de utána megnyugodtam, mert egyszerűen éreztem, hogy neki jönnie kell. A következő kilenc hónapban sem aggódtam, ezért is ért váratlanul, hogy a szülésnél komplikációk adódtak” – mesélte a 8:08 Minden Reggel műsorában a színésznő, akit súlya miatt megaláztak a terhessége után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik