Belföld

2021 decemberében két gyakorlott pilóta szenvedett balesetet Debrecenben. A nemrég lezárult vizsgálat megállapította, hogy a kisrepülő pilótája „helyzeti tudatosságának csökkenése” miatt nem engedte ki a futóművet. „Ezt a leszállást elszúrtam” – mondta a 24.hu-nak a gép Európa-bajnok műrepülő pilótája.
2024. 05. 24. 11:00
Élő
Két szláv nép háborúja zajlik, lehet, hogy minden érv az ukránok oldalán van, de mindenki másnak, aki nem részese ennek a háborúnak, az volna az érdeke, hogy a háborút elszigetelje – mondta Orbán, aki a németekkel példálózva mutatja be, hogyan "sodródnak bele" a nyugati országok a konfliktusba, akik először csak sisakokat küldtek, aztán lőszereket, páncélozott járműveket és légvédelmi eszközöket.
2024. 05. 24. 07:45
Folytatódik a közmédiás listavezetői vitáról szóló vita, a DK Sulyok Tamást bűnözőzi, Magyar Péter pedig elhatárolódik a Momentum olimpiás kampányától. A Háromharmad+ e heti adásában a 24.hu-tól Bánszegi Rebeka és Bita Dániel, a Partizántól pedig Ruff Bálint és Gulyás Márton elemzik a kampány legfrissebb fejleményeit.
Olvasói sztorik