Belföld

177 milliós Ferrari, Bentley-k és Aston Martinok a kirakatban: luxusautó-szalont nyit Mészáros Lőrinc öccse

Varga Jennifer / 24.hu
A hamarosan nyíló luxusautó-szalon Székesfehérvár központjában.
Varga Jennifer / 24.hu
A hamarosan nyíló luxusautó-szalon Székesfehérvár központjában.
Több mint egy tucat luxuskocsi parkol egy székesfehérvári kirakatban, van köztük 146 és 177 millió forintért árult Ferrari is. A rövidesen megnyitó szalont Mészáros János, a leggazdagabb magyar öccsének cége üzemelteti majd – tudta meg a 24.hu.

Napokon belül luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron Mészáros Lőrinc öccse – tudta meg a 24.hu. Magyarország leggazdagabb emberének mára szintén milliárdos testvére, Mészáros János cége a vármegyeszékhely központjában, a Várkörúton nyitja meg üzletét.

A De Prix Belvárosi Luxusautó Szalonba már meg is érkeztek azok az autók, amelyeknek az ára bizonyos típusok esetében a százmillió forintot is meghaladja. A kirakatban már a múlt héten több mint egy tucat luxuskocsi parkolt, köztük a Mercedes luxusmárkájából, a Maybachból két típus is: egy terepjáró és egy limuzin. Az utóbbi éppen olyan, mint amilyet Rákay Philip producer és fideszes influenszer is beszerzett. A megvételre kínált autó hatezer kilométert futott, az egyik legnépszerűbb, használt autókat értékesítő portálon 89 millió forintért árulják.

Mészáros János és Mészáros Lőrinc, mellettük Hernádi Zsolt, elől pedig Orbán Viktor és Csányi Sándor a Videoton FC-Újpest mérkőzésen, a székesfehérvári Sóstói Stadion díszpáholyában 2010-ben.

A szalon szintén használtan kínál eladásra egy csaknem 600 lóerős, G-osztályos Mercedest, a NER-elit által is kedvelt terepjáró ára 127,5 millió forint. Hasonlót használt korábban Habony Árpád, a miniszterelnök informális tanácsadója, Tiborcz István, Orbán Viktor veje, valamint Mészáros Lőrinc és Rákay Philip is.

A Székesfehérvár belvárosában található luxusszalonban négy Ferrari is állt ottjártunkkor.

LÉPJ BE A FOLYTATÁSHOZ!
Változunk. Csatlakozz hozzánk! Regisztrált olvasóink mostantól exkluzív hírleveleket, cikkeket olvashatnak, mint ez is. És ez csak a kezdet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik