„Ilyenkor nem a propagandaadótokon kell okoskodni” – nem megy el a köztévés vitára Magyar Péter

Magyar a köztévé épülete helyett a Rómain találkozna Orbán Viktor politikai igazgatójával.

Egy ilyen, valódi veszélyhelyzetben a felelős politikusok az ország védelmét szervezik és abban aktívan is részt vesznek. Ilyenkor nem a propagandaadótokon kell okoskodni, hanem meg kell fogni a lapátnyél (és a munka) végét

– így reagált Magyar Péter kedden arra, hogy vitára hívták a köztévébe, ahol Orbán Balázzsal ülhetett volna egy asztalhoz.

Magyar a köztévé épülete helyett a Római-parton találkozna Orbán Viktor politikai igazgatójával. „Várlak szeptember 19-én 17:00 és 18:00 óra között a Római-parton homokzsákot tölteni. A propagandamédiátok élőben közvetítheti, hogy melyikünk tölt meg egy óra alatt több zsákot. Javaslom, hogy hozd el Rogán Tónit, hogy tartsa a zsákot (tudod, két ember kell a töltéshez…). A munka közben természetesen beszélhetünk a magyar emberek életét befolyásoló elhibázott politikátokról, az Orbán-klán korrupciójáról, az egészségügyi válsághelyzetről, a naponta kigyulladó mozdonyokról, a széteső oktatási rendszerről, az elszegényedő nyugdíjasokról, a létminimum alatt élő milliókról és a külföldre menekült magyarok százezreiről. Ha akarsz, beszélhetsz az általad felügyelt MCC pezsgős, osztrigás rendezvényeiről is, vagy arról, hogy hogyan szerezted a házikódat, vagy hogy milyen jól tejelő cégeid kerültek a családtagjaid nevére” – írja Magyar.

A Tisza Párt elnöke hozzáteszi, hogy ha Orbán Balázs ragaszkodik „a nyakkendős, öltönyös eszmecseréhez a propaganda stúdiójában”, akkor várja meg az árvíz levonultát.

És szólj már a propaganda TV hírhamisító vezérigazgatójának, hogy eltévesztette a Szaknévsort, összekeverte a két Orbánt. A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként, nekem a főnököddel van megbeszélnivalóm a magyarok nevében. Remélem, nem ijedsz meg egy kis homokzsák pakolástól. Még van két napod gyakorolni a lapát helyes fogását. Tali csütörtökön 17.00 órakor a Rómain. Nem kell félni, nem fog fájni!

– zárta bejegyzését Magyar.

Frissítünk!

A vita a jelek szerint elmarad, Orbán Balázs ugyanis a Római-partra nem megy, mint írta: „Politizálásnak a mi meglátásunk szerint nincs helye a gátakon.” A politikai igazgató azt is felhánytorgatja Magyarnak, hogy 2013-ban, a legutóbbi nagy dunai árvíz idején nem élt idehaza, ami annak fényében különösen érdekes, hogy Brüsszelben szakdiplomataként a kormányt képviselte Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletén.

 

„Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás” – fogalmazott a fideszes politikus.