Vasrúddal vert agyon négy hajléktalan egy férfit, egy másikat megszurkáltak, majd kikötözték kutyalánccal és szexuálisan is bántalmazták

Két férfi és két nő ellen emeltek vádat a szegedi gyilkosság ügyében.

Vádat emelt a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség azzal a négy szegedi hajléktalannal szemben, akik tavaly májusban olyan kegyetlen módon bántalmazták három sorstársukat, hogy egyikük meghalt.

A két férfi és két nő együtt italozott, majd elhatározták, hogy mondvacsinált sérelmeik miatt megleckéztetik haragosaikat. Az ominózus délután felkeresték az erdős részen lakó lakó két férfi ismerősüket. Először megverték, majd az eldurvuló támadás során késsel többször is megszúrták őket. Egyiküket kikötözték kutyalánccal, és szexuálisan is kíméletlenül bántalmazták.

A négyfős banda ugyanezen a napon átment egy harmadik férfihoz is, akit egy vasrúddal brutálisan agyonvertek. Az ügyészség különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete valamint szexuális erőszak bűntettének és személyi szabadság megsértése bűntettének minősített esete miatt állítja bíróság elé a kegyetlen támadókat.